Nové PDA značky E-TEN

Novinky emailom

Kedy posielať?

Posledné aktuality

Kancelársky balík OfficeSuite

OfficeSuite je plnohodnotná náhrada za MS Office. Za zlomok ceny získate Office aplikácie: Dokumenty, Tabuľky, Prezentácie, Mail a Kalendár, úložný priestor v cloude a PDF prehliadač a konvertorr.

Telefónne ústredne Yeastar VOIP PBX

Zažite maximálne pohodlie pri práci kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení s telefónnymi ústredňami Yeastar VoIP PBX.

HP ProBook 400 G7

Notebooky HP ProBook série 400 určené pre podnikateľov, malé a stredné firmy teraz v 7. generácii.

HomeOffice so Synology

Pozrite si pár tipov, ako môže zariadenie NAS zjednodušiť prácu a vyriešiť problém s HomeOffice a tímovou spoluprácou.

Apple MacBook Air 2020

Nový MacBook Air 2020 prináša o 63% vyšší výkon, dvojnásobné úložisko, lepšiu klávesnicu a nižšiu cenu.

Rýchla pomoc na diaľku

Potrebujete pomôcť s nastavením počítača, mobilného zariadenia, servera? Využite našu rýchlu pomoc na diaľku.

Kategórie

.Do našej ponuky sme zaradili PDA značky E-TEN. Ide o zaujímavé modely, ktoré kombinujú vreckový počítať, telefón a GPS v jednom zariadení. Nechýba tiež konektivita Wifi a Bluetooth. Zaujmú tiež svojou výhodnou cenou.


E-TEN Glofiish X500

 

 Najtenší PocketPC telefón na svete, s GPS a Wi-Fi v jednom. Simply ThinOne. Glofiish X500 Vám prináša celkom nový moderný dizajn, je podstatne tenší než ostatné prístroje na trhu. Jeho schopnosť komunikovať je podporená rýchlejšími protokolmi a štandardmi. Naviac ide o unikátne spojenie GPS a WiFi do jediného zariadenia. Kombinuje inovácie s dizajnom, vytvára skutočne prenosné a všestranne použitelné zariadenie.

Glofiish X500 Vám prináša celkom nový moderný dizajn, je podstatne tenší než ostatné prístroje na trhu. Jeho schopnosť komunikovať je podporená rýchlejšími protokolmi a štandardmi. Naviac ide o unikátne spojenie GPS a WiFi do jediného zariadenia. Kombinuje inovácie s dizajnom, vytvára skutočne prenosné a všestranne použiteľné zariadenie. Glofiish X500 vyniká vylepšenou ergonómiou a dizajnom optimalizovaným pre Windows Mobile™ 5.0 AKU3.3. Takisto je potrebné spomenúť nenápadnú, no o to užitočnejšiu a unikátnejšiu funkciu telefónu - možnosť hlasového ovládania prístroja (len v anglickom jazyku).

Glofiish X500 teraz možno vďaka dvom rýchlym aplikačným klávesom ovládať ešte jednoduchšie a to iba jediným prstom. Zvyšné dve funkčné tlačidlá a niekoľko ďalších užívateľom konfigurovateľných kláves dovolí prispôsobiť si a nastaviť Glofiish X500 presne podľa svojej potreby. Glofiish X500 spája telefón a GPRS s EDGE pre telefonovanie a dátové prenosy na cestách, WiFi pre vysokorýchlostný internet s WLAN pripojením a GPS satelitný modul doplnený o RDS-TMC pre ľahkú navigáciu na cestách s dopravným spravodajstvom. Naviac Glofiish X500 ponúka všetky tieto funkcie rovnako ako aj Bluetooth 2.0 s EDR, multimediálne audio a video a tiež 2.0 MPx digitálny fotoaparát.

Konkurenčnou výhodou E-TENu oproti ostatným výrobcom je množstvo užitočného softvéru v cene. K najužitočnejším patria: Skype Reciever Switch, FM rádio, Quick Link, Battery Meter, Zoom SMS, Configuration Wizard, Bluetooth Manager, M-Desk, Scenarios, Speed Dial, Call Filter,Backup Utility, Easy Keyboard a z GPS nástrojov je nutné spomenúť aspoň: Satellite Data Update, Location SMS, GPS Viewer.

Balenie obsahuje:  E-TEN Glofiish X500, stylus, USB synchronizačný kábel, AC adaptér, headset, kožené púzdro, Getting started CD, príručka pre rýchle spustenie, batéria, CD s českou lokalizáciou

Link na produkt:

 

E-TEN Glofiish M700

 

 Prvý Pocket PC telefón s výsuvnou klávesnicou, ktorý ponúka WiFi a GPS! E-TEN Glofiish M700 je spojenie QWERTY klávesnice a tradičného PocketPC telefónu, ktorý sa nespolieha iba na dotykovú obrazovku a stylus. M700 dáva schopnosť zadávať kontakty, písať SMS textové a emailové správy alebo vytvoriť a editovať kancelárske dokumenty kdekoľvek a efektívnejšie použitím plnej QWERTY klávesnice.

E-TEN Glofiish M700 je spojenie QWERTY klávesnice a tradičného PocketPC telefónu, ktorý sa nespolieha iba na dotykovú obrazovku a stylus. M700 dáva schopnosť zadávať kontakty, písať SMS textové a emailové správy alebo vytvoriť a editovať kancelárske dokumenty kdekoľvek a efektívnejšie použitím plnej QWERTY klávesnice. M700 je navrhnutý k tomu, aby dosiahol pravú rovnováhu medzi ergonomikou a veľkosťou. Glofiish M700 má posuvný mechanizmus pre pohyb klávesnice, ktorá je skrytá keď ho používate, zatiaľčo pri používaní klávesnice majú podsvietené klávesy použiteľnosť takmer vždy a všade.

M700 pracuje s poslednou verziou Windows Mobile™5.0, Glofiish M700 podporuje "Direct Push Technology" pre pomoc business užívateľom. Vaša práca sa tak stáva viac efektívna s emailom keď ste mimo vašej kancelárie. M700 taktiež zahŕňa mobilnú verziu Microsoft Word, EXCEL a PowerPoint pre väčšiu výhodu a produktivitu.

Glofiish M700 podporuje GSM a GPRS s vysokorýchlostným EDGE pre hlasovú a dátovú komunikáciu takmer na celom svete, zatiaľ čo podpora IEEE802.11b/g dovolí sa pripojiť k verejným a soukromným Wi - FI® hotspot-om. Pre cestovateľov, Glofiish M700 taktiež integruje GPS a TMC funkciu s integrovaným SiRF Star III chipsetom dovoluľujúcim Glofiish M700 využívať na prácu i na cesty.

Balenie obsahuje: samotný prístroj E-TEN Glofiish M700, stylus, USB synchronizačný kábel, AC adaptér, headset, kožené púzdro, Getting started CD, príručka pre rýchle spustenie, štandardná batéria, CD s českou lokalizáciou.

Link na produkt:

© Copyright 1998-2024 SYNETICS, Tel: 02/4564 7094 (PO-PI: 8-17:00), email: info@synetics.sk.